Ki van az egész mögött?

Bikfalvi Moni, túravezető, Írország

Moni

Bikfalvi Moni vagyok, vizsgázott, Magyarországon és Írországban engedéllyel rendelkező idegenvezető, túravezető, rekreációs sportoktató és turisztikai menedzser. De ami ennél sokkal fontosabb, az az, hogy több, mint harminc éve vezetek túrákat Magyarországon és külföldön, és ezalatt több ezer vendéget kísértem.

Írországban tucatnyiszor jártam már – a weblap kezdőoldalán látható, hogy eddig összesen 177 napot töltöttem itt, vezettem 30.597 km-t (bal oldalon, ugye 🙂), keresztül-kasul bejártam az országot, és rengeteg tapasztalatot szereztem. (Plusz voltam egy napot – és vezettem 375 km-t – Észak-Írországban, Skóciában pedig négyszer jártam, összesen 21 napot töltöttem el itt, és 3.754 km-t – 2.332 mérföldet – tettem meg.)

2021 őszén vittem először teljesen idegenekből álló csoportot Írországba, és az út remekül sikerült – annyira, hogy azóta további tizennégy csoporttal (eddig összesen 59 résztvevővel) ismertethettem meg a kedvenc országomat. Úgyhogy a további utakra is megvan az esély, hogy rendben lezajlanak 🙂

Néhány napos város- és városkörnyéknéző, játékos (és egyben a résztvevők önbizalmát növelő) feladatokkal is szórakoztató őszi-téli-tavaszi útjaimat 2022. novembere óta szervezem Kalandok Nőknek márkanév alatt, mostanra ezekre is többtucatnyian jöttek már velem. Nagy örömömre többen is visszatérő vendégek lettek!

Néhány résztvevő véleményét ide kattintva olvashatod el »

Az alábbi képen éppen sólymos sétán veszek részt Nyugat-Írországban – az egyik kedvenc programom 🙂

Látogatásom a solymászatban

Ne maradj le, iratkozz fel!

Ha szeretnél elsőként értesítést kapni az új kalandokról, ha nem akarsz lemaradni
az érdekes blogbejegyzésekről, akkor iratkozz fel az értesítőre az alábbi űrlapon!

A spameket én is utálom, úgyhogy ígérem, nem fogok semmi olyasmit küldeni, ami zavarna 🙂