Vélemények az Ír Kaland túrákról

Nagyon szépen köszönöm, hogy veled lehettem Írországban. A közvetlenséged, türelmed, kedvességed, segítőkészséged nagyon sokat segített. A történelmi tudásod, különleges ismeretek, érdekességek nagyon feldobták a túrát. Ritka helyszínek, látnivalók mellett a szokásos irodai fakultatív ajánlások is voltak. Amiket Te választottál átfogták összességében Írország és az ír emberek életét. Még egyszer köszönöm Neked ezt a szép utat!

R. Zsóka

2022. június

Vélemény az Ír Kaland túráról

Elekes Mária

2022. június

Vélemény az Ír Kaland túráról

Antal Helga

2022. július

Mónika! Köszönöm a szervezést, szép volt, jó volt, jó volt a társaság! Sok sikert a továbbiakhoz! Puszi mindenkinek! 😘 🥰 😘

P. Kati

2022. június

Nagyon jó a kis létszámú csoport minden szempontból, a szállás szerencsére nem nagy szállodákban volt hanem ilyen szuper helyeken. Tetszett a programok összeállítása…természet, erdő, kastély, rom, város… minden volt. Az időről (eső) nem tehetsz, de gondolni kell más programra ha ez beüt 😉 (…) Szuper program volt a tűzfesztivál, a vitorlás hajós, a csónakos, a sok park. (…) Én nagyon pozitívan zártam ezt az utat, sok-sok élménnyel, sok jó emberrel ismerkedtem meg. Remélem még találkozunk valamelyik utadon 🥰😘

Gazsó Ági

2022. május

Nekem szerintem mindegyik program nagyon tetszett: Glendalough, Wexfordi kastély. A legjobban persze a Killarney nemzeti park a hajózással és túrával együtt is, Kerry sziklák csoda volt, és Dublinban a Jeanie Johnston vitorlás és Jack-kel az esti séta is. Még a Whisky gyárlátogatás is tetszett, ahova nem akartam az elején bemenni. Nagyon-nagyon jól éreztem magam és köszönöm a vezetést, a lehetőséget és a fáradozásodat, mert tuti nagyon fárasztó volt neked.

Nagyon tetszettek a szállások, hogy több féle típusút is megtapasztalhattunk: a nagyon vidékit, kisvárosit és külvárosit. És pont a jó sorrendben. Tetszett az is, hogy nem azt kaptuk amit egy utazási irodától: város nézés – katedrális – város nézés – kastély – esetleg 15 perc fotózkodás a szikláknál a tengerparton. Igazi ír kaland volt. Ahogy meg is lett hirdetve. Talán a kiforratlansága miatt is, de így volt kerek. 😀

N. Krisztina

2022. május

Nagyon nagyon örülök, hogy beneveztem erre az útra. Mindenkire rázúdítom az élményeimet, ha akarja, ha nem. És mindenkinek köszönöm a megértést és toleranciát a lassúságom miatt. Nem gondoltam, hogy ilyen feszültségtől mentes, vidám társaság lesz. Ha tehetném, holnap újból indulnék, veletek. Örülök a megismerkedésünknek és remélem találunk valami formát a folytatásnak.

K. Éva

2022. május

Moni, sok köszönet neked. Nem tudom, kinek milyen elvárásai voltak, de nagyon sokat teljesítettél. Ehhez nem szoktak hozzá amúgy utazási irodákkal szervezett utakon résztvevők. Ja, és még egy: nem hittem volna, hogy 8 nő összezárva, korban, egzisztenciában, természetben különbözik, és 10 napig nincs semmi probléma.

T. Judit

2022. május

Az utazás alatt mindvégig éreztem, hogy a szívedet a lelkedet beleadod, hogy jól érezzük magunkat. Nagyszerű idegenvezető vagy, és tudom ez nem volt könnyű néha! De nagyon jól viselted a gyűrődést. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az Ír kalandnak.

Ambrus Mária

2021. október

Nagyon élveztem az utazást Írországban, jó fejek vagytok mindannyian!! 🎃 ☘️ 🐑 🐏 🧚 🦅 🕸 💀 👻 🎃 ☔️ 🛳 🛩

H. Judit

2021. október

Számomra nagyon kellemes, és jó volt az út. A programokon túl nagyon fontos az idegenvezető személye. Az egyéniséged számomra szerethető volt és ezáltal pozitív élményt adott az út, a programokon túlmenően is.

P. Judit

2021. október